Bilde av Allan Mas fra Pexels: https://www.pexels.com

Bilde av Allan Mas fra Pexels: https://www.pexels.com

Ønsker byens lag og foreninger velkommen til Pindsledager

Sandefjord er kjent for sitt store og mangfoldige organisasjonsliv. Når Pindsledager arrangeres 1.-2. september, ønsker Foreningen Pindslebyen alle byens lag og foreninger velkommen til å vise seg frem for publikum.

- På Pindsle er det godt med plass. Det ville vært gøy om det rike foreningsmiljøet i byen vil komme og sette farge på Pindsle disse to dagene. Vi vil gjøre vårt for å legge forholdene til rette, sier styreleder i Foreningen Pindslebyen, Kjell Roger Skauen.

Han ser for seg mange muligheter - for eksempel håndballag som setter opp skuddkonkurranser med fartsmåler, oppvisning av dansegrupper eller kanskje et kor eller to kan by på konsert? 

- Jeg tenker det er mye kreativitet rundt om i byens foreninger. Vi er åpne for alt. Å overraske de mange kundene vi har i området med ulike innslag eller fremvisninger, ville vært overmåte hyggelig, sier Skauen.

Foreningen ser for seg aktiviteter innenfor en kjernetid mellom 10-18 fredag og 10-16 lørdag.

- Om dere vil ha stand begge dager, en dag, hele dager, eller bidra med noe innenfor et kortere tidsrom på et gitt klokkeslett, avtaler vi nærmere.

Han ber interesserte ta kontakt på hans e-post kjell.roger@skauenhvitevarer.no innen 3. juli og fortelle litt om hva laget eller foreningen kunne tenke seg å gjøre eller opptre med under Pindsledager. 

Det er flere områder på Pindsle hvor aktivitetene vil passe. 

- Hvilke aktiviteter som egner seg hvor, finner vi greit ut av, sier Kjell Roger Skauen som gleder seg til å høre fra deg eller andre i foreningen.