5C7A1481

Bademiljø/Huseby kjøkken: Inspirasjon på 800 kvm!

Du kan neppe ha unngått å ha lagt merke til Bademiljø og Huseby Kjøkkenstudio sitt lokale på Pindsle. Men visste du at bak fasaden i Gneisveien finner hele 800 kvadratmeter med inspirasjon til nytt bad, kjøkken, vaskerom og garderobe?

Mye har skjedd siden Werner Barth startet som rørlegger i Sandefjord i 1994. I dag er Werner Barth Bademiljø et av byens største firmaer innenfor rørleggertjenester. Ved flyttingen fra Hasle til Pindsle har virksomheten vokst på alle måter.

– Lokalene våre er blitt dobbelt så store. Nå er også kjøkkenløsninger et satsingsområde. Det var et enkelt valg å gå for Huseby som samarbeidspartner. De har høy kvalitet, utallige muligheter og ikke minst er det en lokal leverandør med fabrikk på Våle, forteller Helena Barth-Leikvold, daglig leder i Barth Kjøkken & Interiør.

5C7A1481
Werner Barth, daglig leder i Barth Bademiljø og daglig leder i Barth Kjøkken og Miljø, Helena Barth-Leikvold.

Alt på ett sted

Mens kjøkkenløsninger ble en integrert del av Werner Barths virksomhet i koronaåret 2020, har rørleggertjenester vært kjernevirksomheten igjennom alle år.

– Vi tar oss av prosjektene fra a til å, sier Helena. Med designere og håndverkere på samme sted er veien mellom kompetansen kort. Sammen med kunden designer vi det nye badet eller kjøkkenet, og når løsningen er klar, settes byggingen i gang. Mange ønsker det vi kaller «full pakke». Her får du faghjelp fra start til slutt.

– I lokalene våre har vi mange miljøer utstilt av bad- og kjøkkenløsninger til inspirasjon. Når kunden har dannet seg et bilde av hva hun eller han ønsker, setter vi oss ned og designer et skreddersydd forslag. Løsningen diskuteres så i et tilbudsmøte. Vi er opptatt av at det vi kommer frem til oppleves som trygt og riktig, legger Helena til.

DSC_1162_edited
Kjøkken etter fornyelse.

10 års garanti på tett bad

Siden firmaet Werner Barth Bademiljø er en del av den landsomfattende kjeden Bademiljø, får kundene også 10 års «tett bad-garanti».

– Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, garanterer at det nye badet ditt holder tett i 10 år, sier Barth- Leikvold. En slik garanti innebærer at det skrives en kontrakt som bekrefter at badet er bygget med 10 års tetthetsgaranti, denne er å betrakte som et verdipapir – da det øker verdien på boligen.

bilde 12
Kjøkkenet slik det opprinnelig så ut.

Det lille ekstra

Werner Barth Bademiljø og Huseby Kjøkken- studio Sandefjord samarbeider for øvrig med Tinnies hus som har særlig kompetanse på interiørdesign – slikt som farger, gardiner og andre interiørelementer.

I tillegg til showroom for bad og kjøkken finner du også et stort utvalg av interiør, med kjente merker som Halvor Bakke, Lene Bjerre og Smedbo.

FAKTA BADEMILJØ/ HUSEBY KJØKKEN

  • Forretning og inspirasjonssenter i Gneisveien 10.
  • 10 ansatte – designere og håndverkere.
  • Kjent for rørleggertjenester siden 1994.
  • Flyttet fra Hasle til Pindsle i 2016.
  • 800 kvm butikk og inspirasjonssenter.
  • Spesialist på totalløsninger innenfor bad og kjøkken.
  • Eneste i Norge som gir 10 års-“tett bad-garanti”.