Vi har plantene,
bare billigere!

Hos oss finner du et stort utvalg planter og blomster til lave priser!
Vi holder til i Lørenskog, Larvik, Arendal, Sandefjord, Tønsberg, Kristiansand, Porsgrunn, Fredrikstad, Jessheim og på Vinterbro.

Bli kundemedlem og motta gode tilbud hver uke!

Nyheter

Vår kultur og målsetning

Vår målsetning er å alltid være konkurransedyktige på pris samtidig som vi leverer produkter av høy kvalitet. Vi ønsker å være et friskt pust i en tradisjonell bransje hvor god service og fagkompetanse står høyt. I tillegg har vi et ønske om å sette et positivt avtrykk og være en lokal aktør som bidrar!

Ønsker du å jobbe hos oss eller kjenner noen? Trykk her.

Spørsmål og svar 😃

  • Vi har et stort utvalgt med forskjellige blomster med alt fra blomstrende planter, orkidéer og grønne inneplanter. Vi sørger for at vi har det som er aktuelt etter sesongen både inne og ute. Innimellom får vi også tak i noen unike planter til vårt sortiment.

  • Vi tilbyr dessverre ikke levering av kranser eller båredekorasjoner.
    Men i høydtider (julen), har vi både kranser og gravlys som passer på grav. Ellers har vi enkelt utvalg av snittblomster eller planter som kan gis eller brukes i forbindelse med begravelse/minnegudstjeneste.

  • I utgangspunktet er dette ikke en tjeneste vil tilbyr. Vi er hovedsakelig et hagesenter som driver med utsalg av både planter, potter og annet tilbehør. Om vi har tid og mulighet avhenger fra butikk til butikk.

  • Er det en spesiell type blomst, snitt eller annet du ønsker å kjøpe i våre butikker er vi åpne for innspill. Vi forhører oss gjerne med våre leverandører dersom det er noe spesielt du ønsker, og gjør vårt beste for å imøtekomme dine ønsker.

  • Til spesielle anledninger som jul, morsdag, farsdag, valentines og påske har vi både fine plantegrupper og snittblomster som passer ypperlig som gave. Vi sørger også for at vi har de plantene med fine pyntepotter som kan passe til enhver anledning. Kom innom butikken så vil vi etter beste evne forsøke å finne en fin gave som kan passe de fleste anledninger.

  • Ja, ta kontakt med nærmeste butikk.

  • Vi tar både kort og kontantbetaling i butikk. Har du glemt lommeboken din er det heller ikke noe problem, vi har også anledning til å ta betalt med vipps.

  • Vi gjør vårt aller beste for å sikre god kvalitet med friske blomster og planter som du skal ha glede av i lang tid. Dessverre hender det at plantene ikke holder seg friske. Er du misfornøyd med kvaliteten på blomstene våre vil vi gjerne at du tar kontakt med butikken der du handlet så vil vi gjøre vårt ypperste for å finne en god løsning. Husk kvittering.

Våre partnere