5C7A1518

Elektroimportøren: Proffbutikken som er åpen for alle

Kanskje er du blant dem som tror at Elektroimportøren er et sted hvor bare proffer gjør sin storhandel. Men el-varehuset på Pindsle er minst like mye en butikk for deg og meg, for oss som er ute etter de hverdagslige el-varene. Alt er utstilt og kan testes. Det er spesielt viktig når det gjelder spotlights, sier Jørn Vestad.

– Vi er faktisk den eneste grossisten i faget som holder åpent også for det brede publikum. Forretningen vår er smekk full med alt en vanlig forbruker etterspør og forventer av en stor elektrobutikk som vår, sier varehussjef Jørn Vestad. I vareutvalget finner kunden alt innen elektro- materiell, smarthusløsninger, belysning og varme.

Butikken er simpelthen et inspirasjonssenter for privatkunder, mener Vestad. En rekke utstillinger gir gode tips til alle som kommer for å velge elektromateriell.

5C7A1533
VAREHUSSJEF JØRN VESTAD

Bare fagfolk i butikken

Å betjene elekroinstallatørene er likevel forretningens hovedgeskjeft. Derfor møter du bare folk med fagbrev i elektrofaget når du kommer inn. Også en proff tavlemontør er i staben, skjønt han er det mest elektro- montørene som spør til råds.

– Det unike er at disse folka stiller all sin kunnskap til disposisjon, også for privatkundene. Det er ikke mange, om noen, som kan tilby en vanlig kunde så kompetent og komplett el-rådgivning som oss, mener Vestad.

Prisgaranti på alt

– Vi skal være et billigere alternativ til andre, bedyrer han.

– Vi gir prisgaranti på alle våre varer! Kanskje er du ute etter komfyrvakt og har sjekket prisguiden.no eller prisjakt.no Så ser du at samme produkt er 300 kroner rimeligere et annet sted enn hos oss. Da matcher vi laveste pris uten diskusjon. Dessuten har vi 60 dager åpent kjøp. Synes du taklampa du skrudde opp gir dårligere lys enn forventet, er det bare å ta den med tilbake. Vi mener alvor når vi sier vi har 100% fornøydgaranti, understreker Jørn Vestad.

5C7A1518
BUTIKKSELGERNE ER ALLE FAGLÆRTE ELEKTRIKERE. FRA VENSTRE ASBJØRN, SIMON, KRISTIAN EMIL, RENATO OG JØRN VESTAD.

Fordeler i kundeklubben

Ikke minst er kundeklubben verdt å nevne. En ting er at man som medlem får 10 prosent avslag i kassa på første kjøp. Medlemmene får også jevnlig VIP-tilbud på utvalgte varer i butikken.

– Den smarte kunden melder seg inn i kundeklubben når han eller hun kommer hit. Ved første besøk gir vi 10 prosent rabatt på hele summen. Da er det lurt å ha mye på handlelista, anbefaler Vestad.

Flere produkter hos Elektroimportøren bærer forretningens eget merke: NAMRON. De har rykte som prisgunstige kvalitetsprodukter. NAMRON er repre- sentert i en rekke varegrupper i det store butikklokalet, som preges av mange instruktive utstillinger. Man ser fort at spotlights er en spesialitet.

– Her er vi størst, proklamerer varehussjef Vestad fornøyd. Spotlights er noe «alle» skal ha i våre dager, og maken til utvalget vårt, skal det godt gjøres å oppdrive.

Pristilbud på video

Elektroimportøren har dessuten et tjeneste- konsept mange allerede har hatt stor glede av. Med en smarttelefonen i hånda kan kunden gå rundt i huset og vise elektrikeren hva slags oppgaver han trenger hjelp til. Basert på videoen gir elektrikeren et gratis og uforpliktende tilbud.

– Gjennom SPOTON sørger vi for at kontakten blir opprettet på en enkel måte. Vi samarbeider med en lang rekke elektromontører om denne tjenesten, sier sjefen for for byens største varehus innen elektro.

FAKTA ELEKTROIMPORTØREN:

  • El-varehuset for alle.
  • Åpent 07-20 hverdager, 10-18 lørdager.
  • Byens største innenfor elektromateriell, belysning, varme og smarthus.
  • Prismatch og 100% fornøydgaranti.
  • Formidler kontakt med elektriker gjennom tjeneste- konseptet SPOTON.
  • Alle butikkselgere er elektrikere med fagbrev.