IMG_20211013_153338_S

MAGIC SUDS pleier og prepper bilen din for våren

Bilen min skal være så ren at jeg kan utføre operasjoner i den, skal kirurgen ha sagt. Vi i MAGIC SUDS er ikke helt på nivå med hygienen i operasjonsstua. Men vi gir i hvert fall bilen den beste ytre og innvendige behandlingen den kan få her i Sandefjord.

 

Vinteren er på hell. De kommende ukene er den typiske tiden for den store vårrengjøringen. All fastgrodd dritt og salt fra kjøring i vinterens slaps og sørpe skal av. Vi i MAGIC SUDS er klare med bransjens mest moderne og effektive hjelpemidler!

SUDS er engelsk for skum. I denne bransjen handler det jo mye om vann og skum. Det er akkurat hva bilen din vil trenge når den skal piffes opp til våren. Er det noe hyggeligere enn å sette fra seg bilen ved arbeidsdagens start og få den tilbake skinnende ren, kanskje også nypolert ved dagens slutt?

IMG_20211013_153939

Også noen «hemmelige knep»

Vi som jobber i MAGIC SUDS har holdt på med bilpleie og bilrengjøring gjennom en årrekke. Men i lokalene våre i Pindslebyen har vi vært bare et års tid. Siden det har vært drevet bilpleie her tidligere, er stedet godt kjent fra før.

For perfekt resultat bruker vi moderne høykvalitets bilpleieprodukter i alle prosesser. De er biologisk nedbrytbare og miljøvennlige. De aller fleste hjelpemidlene er slike du finner i vanlige forretninger. Men vi har også et par «hemmelige knep», slikt som gir sluttproduktet litt wow-faktor. Det gjelder særlig i behandlingen av bilinteriøret.

Noen har spurt hvorfor tjenestene er blitt dyrere etter at vi flyttet inn her. At vi leverer med en høyere kvalitet på sluttproduktet, er en side av saken. Den viktigste grunnen er at vi har tatt på alvor de krav som nå stilles fra myndighetene. 

MAGIC SUD tilfredsstiller de nye bransjenormene som arbeidsmyndighetene er i ferd med å innføre. Bedrifter innenfor bilpleie har historisk dessverre ikke noe godt rykte verken hos  Arbeidstilsynet eller skattemyndighetene. Vi i MAGIC SUDS bestreber oss på at alt det formelle til en hver tid skal være på plass.

Det koster å være seriøs

Men det koster å drive en seriøs virksomhet innenfor bilpleie. Derfor er det hyggelig å høre at kundene opplever at de får et resultat som er verdt pengene. Folk forstår at det er en omstendelig prosess å rengjøre en bil fra innerst til ytterst. 

Vi tror det er i detaljene profesjonaliteten vår ligger. Det gleder oss hver gang noen faktisk legger merke til det.

Kanskje du denne våren skulle gi bilen din litt ekstra «omsorg»? Den mest eksklusive utvendige behandlingen du kan gi bilen din er keramisk lakkforsegling. Metoden består i å legge flere lag med et flytende glassaktig, beskyttende middel på lakken.  

Prosessen tar lang tid - to til tre dager. Bilen må grundig rengjøres, rubbes og poleres før påføringen av den keramiske beskyttelsen. Men vi tør nesten garantere at du blir superfornøyd med resultatet.  Bedre beskyttelse mot alt bilen møter på sin vei - salt, sollys og skitt av alle slag lar seg vanskelig oppdrive!

Ta en kikk på hjemmesiden vår https://magicsuds.no der du også enkelt kan bestille tid og velge den bilpleiepakken som passer behovet ditt best. Her står naturligvis også våre priser.