Skjermbilde 2022-03-28 kl

Påsken nærmer seg. Hvor mange appelsiner og klementiner spiser vi? Tipp og vinn!

Har du vært inne på vår påskequiz på Facebook? Tipper du rett kan du bli vinneren av en flott robotstøvsuger fra Skousen i Pindslebyen.

Det er en flott premie som venter vinneren av vår lille quiz nå før og under påskeuken, nemlig en iRobot Roomba-691! Quiz-temaet er som det må være ved påsketider: Appelsiner. Oppgaven lyder slik: Omtrent hvor mange appelsiner og klementiner til sammen spiser vi nordmenn i påska (2019-tall)? A) ca 35 millioner B) ca 27 millioner eller C) ca 75 millioner? Sleng deg med i konkurransen!

Og vinner du venter altså robotstøvsugeren i premie. Den er en fenomenal rengjøringshjelp for leiligheten, huset eller hybelen. Still den inn, så gjør den jobben mens du er ute. iRoomba 691 holder alle typer gulv skinnende rene. Den har et spesielt AeroForce 3-trinns rengjøringssystem, effektiv navigasjon, litium-ionbatteri og den lar seg enkelt kontrollere via appen iRobot HOME.

Roombas navigasjon og visuelle lokaliseringssystem gjør det enkelt og effektivt for robotstøvsugeren å navigere gjennom rommet, og ha oversikt over plasseringen. Roombas 3-trinns rengjøringssystem med en roterende sidekost har ingen problemer med å holde tepper, parkett-, flis- og laminatgulv rene og kan enkelt håndtere små områder under og rundt møbler eller langs gulvlister.

Med ny batteriteknikk får du forbedret batteritid. Oppladingen tar to timer, og gir opptil 60 minutters rengjøring. Når støvsugeren er ferdig vender den automatisk tilbake til ladestasjonen for lading slik at den er klar for neste runde.

iRobot Roomba 691 lar seg koble til smarttelefonen, hvor du kontroller den lett med få fingertrykk.