- Vi er lidenskapelig opptatt av å skape litt hverdagsmagi, sier Marte Lavinia Berggreen. Sammen med Martin Vedvik (tv) og Espen Raarup skaper hun stemningsfulle uteplasser for kundene.

uteDesign med utendørs showroom på Pindsle

Pergolaer og utestuer er i vinden. Svalende skygge på varme dager, ly for regn og vind i ublidt vær. Innekoselig utestemning året rundt. I uteDESIGN sine moderne showroom kan du oppleve de robuste produktene selv – og nå også utendørs! 

 

UteDESIGN er Norges største på utestuer, pergolaer og innglassingsløsninger - alt som skal til for å skape hverdagsmagi i hagen, på terrassen eller balkongen. Selv om konsernet allerede har fem showroom, (og enda et på vei), blir dette det første hvor man kan se produktene og kjenne vinden i håret samtidig.
 
- Solrike Sandefjord og Vestfold må vel være det optimale stedet for å vise produktene våre utendørs, sier Marte Lavinia Berggreen ved avdelingen på Pindsle. Innendørs kan publikum studere enda flere av uteDESIGN sine mange løsninger sammen med en god kopp kaffe.
Skjermbilde 2022-06-27 kl
Pergolaer kan leveres med avanserte takløsninger og flere typer innglassing.

Frihetsfølelse og utemagi

Nordmenn har virkelig fått øynene opp for hva pergolaer og utestuer kan gi av frihetsfølelse, sosial hygge og sommerfornemmelse så si året rundt.
 
Nå handler det nemlig ikke bare om enkle konstruksjoner med manuell foldbar duk i taket. UteDESIGN sine moderne pergolaer har motoriserte, rotérbare lameller, som lett kan lukkes dersom en regnskur truer eller solen steker for mye. Om ønskelig kan hele rommet stenges med glassvegger, spilevegger eller ulike typer innglassing. Kombinasjoner med permanent glass i taket er siste nytt, forteller Berggreen.
Skjermbilde 2022-06-27 kl
Det er noen magisk ved å hygge seg i en transparent pergola og samtidig være beskyttet om en regnskur farer forbi.

- Snakk med oss først

Siden 2018 har de bidratt til utallige løsninger for huseiere, sameier og borettslag i Vestfold og Telemark. Og uteDESIGN sine robuste løsninger for proffmarkedet kan sees blant annet hos restauranten Kismat i Kilen.
 
- Hva med lover og regler for slike byggverk?
- Kom til oss med ideen eller planen du har. Noe kan bygges uten søknad, andre må det innhentes tillatelse for. Vår erfaring er i hvert fall at Sandefjord er en grei kommune å forholde seg til.
 
For å få et høyfunksjonelt uterom gjelder det å ta hensyn til sol, vind og vær. Hvordan treffer sola? Hvorfra kommer vinden? Hva med takhøyden?
 
- Å kartlegge slike forhold er vi eksperter på. Vi er lette å invitere på hjemmebesøk, sier Marte.

Showroom til inspirasjon

Selv de som «vet nøyaktig hva de vil ha» gjør klokt i å lytte til en vurdering fra ekspertene. Ikke minst viktig er fagfolkene hos uteDESIGN for alle dem som kanskje har en vag ide, men ikke helt vet hva og hvordan den skal realiseres.
 
- Vi er sikre på at vårt nye utendørs showroom vil være til inspirasjon for alle dem som drømmer å skape noe ekstra i uterommet sitt, sier Marte Lavinia Berggreen.
 
Juni 2022 fyller firmaet 10 år og uteDESIGN feirer med en helsprø kampanje! Har man drømt om å realisere drømmen på uteplassen en stund, er dette det perfekte tidspunktet. Hverdagsmagi kan være rett rundt hjørnet. 

Fakta UteDESIGN på Pindsle

  • Avdeling av konsernet uteDESIGN med hovedkontor på Vestlandet.
  • Startet av et par gründere på Sotra for ti år siden.
  • Avdelingen i Sandefjord åpnet på Pindsle i 2018.
  • Har 13 lokalt ansatte, derav tre selgere.
  • Selger pergolaløsninger, utestuer, innglassinger, gulvkonsepter mm.
  • Konsernets første utendørs showroom åpnet i juni.