IMG_6298

Vind i seilene fra første dag for Burger King på Pindsle!

Den splitter nye restauranten har drive thru, plass til over 80 gjester og byr på flammegrillede burgere.

Onsdag 5. juni åpnet Burger King sin 97. restaurant i Norge, i Sandefjord. Med god beliggenhet på Pindsle, ligger alt til rette for at den nye restauranten blir en suksess.

– Vi har gledet oss veldig til å komme hit til Pindsle, og det var stor stas å ta

imot de første gjestene i dag tidlig, sier Filippa Johansson som er ny i rollen som restaurantsjef.

Johansson har tidligere jobbet på Burger King i Mjällby i Sverige, hvor hun i løpet av fire år gikk fra å være medarbeider, til skiftleder, assisterende restaurantsjef og til slutt restaurantsjef. Hun ble sandefjording for en måned siden.

Intens innspurt

Det har vært mange i sving for å få den nye restauranten klar til åpningsdatoen. Rundt 15 medarbeidere fra Sandefjordsområdet har også fått kyndig opplæring på andre Burger King-restauranter i nærheten de siste ukene.

– Takk til alle som har vært involvert. Mange dyktige håndverkere, elektrikere, rørleggere og andre har virkelig lagt seg i selen for å få alt klart til den store dagen, sier Filippa Johansson.

I tillegg til burgere, gourmetburgere, kylling og plantebasert, kan gjestene nyte Burger Kings populære sortiment med desserter i de nye lokalene. Johansson og teamet kan tilby Sandefjordinger burgere laget av norske råvarer.

– Medarbeiderne våre er topp motiverte for å skape gode opplevelser for gjestene våre, og de gleder seg til å møte både tilreisende og lokale på jobb. Mange er ungdommer som har sin første jobb hos oss, og de synes det er gøy å få være med helt fra start, sier Filippa Johansson.

Burger King ønsker alle velkommen til den nye restauranten på Pindsle for en flammegrillet burgeropplevelse!