- Med en utvidet ferskvaredisk på totalt seks meter, får vi vist fram sommersortimentet vårt bedre enn noen gang, sier assisterende ferskvaresjef Petter Hansen og kjøpmann Stian Valdemar Thorenfeldt.

Meny Pindsle møter grillsesongen med bredere utvalg enn noen gang

Nå bretter Meny Pindsle ut hele sitt fyldige sommersortimentet i ferskvaredisken! Aldri har tilbudet av nyheter og tradisjonelle lekkerheter i kjøttvarer og tilbehør vært større! Ambisjonen er klar: - Vi vil jobbe mot posisjonen som «byens kjøtthandler», erklærer kjøpmann Stian Valdemar Thorenfeldt frimodig.

5C7A3873
I varmedisken ligger rykende ferske burgere klar for folk som vil ha et raskt lite måltid i hånden på vei ut av butikken.

- Utvidelsen av ferskvaredisken med fem meter er et langt og viktig steg på veien. Med en ny, i alt seks meter lang disk får vi eksponert utvalget bedre enn noen gang. Grillsesongen er jo i full sving, og vi synes det er stor stas å få vise kundene vårt fyldige utvalg av kvalitetsprodukter, sier Thorenfeldt.

Petter Hansen er assisterende ferskvaresjef. Han fryder seg særlig over de mange nyhetene som er på plass i Steakhouse-avdelingen.

- Jeg synes våre kjøttelskende kunder bør prøve de spennende og velsmakende produktene vi nå har på plass, slike som lollipop bacon, lollipop Provence, svinesticks chilli eller Grana pandano. Pølsene våre er proppfulle av smak. Noen av dem har vunnet medaljer, andre høye terningkast, sier Hansen. Han har fagbrev som butikkslakter. Porchetta med brokkolisalat, brioche burgerbrød og bbq saus har også blitt en favoritt hos flere, etter en vellykket grilldag på Meny Pindsle i mai. 

Reportasjen fra Meny Pindsle kan du også lese her - i Pindslemagasinet.

5C7A3864
Fristelser i fleng for grillentusiaster.

Nye pølsevarianter

Pølsevarianter og grillspyd er alltid vinnere på middagsbordet sommerstid. For ikke å snakke om burgere! En mangeårig Meny-spesialitet er burgere laget av kjøtt fra Angusfe. Meny får de ettertraktede råvarene fra en rekke gårder som i samarbeid med Meny har spesialisert seg nettopp på verdens kanskje mest anerkjente kjøttferase.  

- Burgerne lages av 100 prosent norsk, fersk Angus. Det grovkvernede kjøttet består av bog, brisket og høyrygg som gir en saftig smaksopplevelse. Dette er «umamiburgeren», den perfekte burgeren, ikke noe tull, slår ferskvaresjefen fast og legger til at 130-grams-varianten er særlig populær.

Ikke minst blant de mange lunsjkundene som hver dag setter kursen til ferskvaredisken på Pindsle.

- I varmedisken ligger burgerne pakket og klar. Med salat og drikke i tillegg er det duket for en herlig lunsj, kanskje ute i det fri.

- Registrerer du endringer i matvanene?

- Jeg merker at etterspørselen etter flintsteik har gått ned, men entrecôte er stadig i vinden. Den er jo fin på grillen med tanke på fett. Vi er særlig stolt over bredden vi kan tilby av førsteklasses Angus-kjøtt - for ikke å snakke om spekteret av tilbehør i ferskvaredisken, sier Hansen.

5C7A3871
- Tirsdager er fiskedagen hos oss i Meny. Da har vi 30 prosent avslag på alt i fiskedisken vår, sier Petter Hansen.

Størst på varmmat

I forhold til totalomsetningen er det ingen Meny-butikker i Vestfold som selger mer varmmat enn på Pindsle. Også her er menyen fyldigere enn noen gang.

Thorenfeldt og Hansen gleder seg over de mange hyggelige tilbakemeldingene fra kundene. De berømmer kvalitet og utvalg. 

- Konkurransen er sterk fra flere hold, men vi er trygge på at konseptet vårt i Meny står så sterkt og at vi tilbyr så mye merverdi, at kunden syns det er verdt det å legge handleturen til oss. Da må vi også følge opp og levere til forventing og over, sier Thorenfeldt og fortsetter.

- På veien setter vi stor pris på alle tilbakemeldinger fra kundene våre og lover å fortsette å ta med oss disse i arbeidet vårt, for å strekke oss etter å bli den beste butikken på ferskt kjøtt i Sandefjord, sier kjøpmannen og ønsker velkommen til en hyggelig sommerhandel på Meny Pindsle.