5C7A4272

Stadium Outlet - populær nykommer i sport og fritid!

Drøyt tre måneder er gått etter at Stadium Outlet åpnet dørene i Sandefjord. - Vi har fått en pangstart, melder en begeistret butikksjef, Marianne Taranrød.

Butikken på Pindsle var kjedens femte her til lands. Nå er ytterligere en butikk kommet til - i Trondheim.

5C7A4278
Stadium Outlet - populær nykommer med sports- og fritidsklær på Pindsle!

Faste lave priser

- Vi treffer publikum godt! Fornøyde kunder forteller at de er glad for å ha fått en ny aktør i markedet for sport og fritid i byen. Vi har en klar styrke i at vi ikke er kampanjedrevet. Hos oss kjører vi konsekvent på lave priser på de kjente merkevarene i sektoren, sier butikksjefen.

Hun legger til at de eneste produktene som kommer på tilbud eventuelt er varer i et utgående sortiment.

Taranrød har i alt åtte års fartstid fra XXL-butikkene i Tønsberg, Sandefjord og Skien. Da hun oppdaget annonsen hvor Stadium Outlet søkte folk til nysatsingen i Sandefjord, var hun leder for KappAhl-forretningen i Larvik.

- Konseptet tiltalte meg umiddelbart. Det føles godt å være tilbake i en sammenheng hvor produktene handler om å utstyre folk for et aktivt liv, sier hun og bekjenner at hun selv er en ihuga friluftselsker og en treningsivrig person.
 

5C7A4283
Teamleder Thor Fosaas er i gang med å prise et parti vinterklær.

Store volumer

Den 1.300 kvadratmeter store forretningen på Pindsle er uten skillevegger og «tvungne» gangveier og gir dermed et smått overveldende inntrykk. Dette er utformingen Stadium-kjeden har funnet å være mest hensiktsmessig.

- Vi har fremme store partier av hver enkelt vare, dessuten dekker vi så å si hele spekteret av størrelser folk måtte trenge. Vi henvender oss jo dessuten til hele familien med produkter for aktivitet og fritid. Sånt blir det store volumer av, sier butikksjefen.

Utvalget i skoavdelingen mener hun er i særklasse.

- Hva etterspørres mest i disse dager?

- Nå om dagen ser vi klart at folk ruster seg for høsten. Regntøy, tynne boblejakker, støvler og alle varianter av sko - mye for turer i skog og mark, går unna i friskt tempo, forteller butikksjefen.

Over 70 butikker

Den svenskeide kjeden har til sammen over 70 butikker i Sverige, Finland og Norge. Forretningen i Sandefjord er den eneste i Vestfold. 

I tillegg til kjente merkevarer i sport- og fritidsbranasjen, har konsernet også en stor portefølje av egendesignede produkter.